Top Guidelines Of محله های استانبول

از همین الان برای اول تیر سال ۹۹ بلیط رزرو کردم به همراه خانواده دوباره به دیدن استانبول برم….به امید خدا

یکی از زیباترین پارک‌های استانبول نیز در این محله قرار دارد که با انواع گیاهان زینتی و پیاده‌راه‌های زیبایش، لحظاتی ناب برایتان می‌سازد. در محله ببک می‌توانید ساختمان زیبای کنسولکری مصر را که متعلق به سال‌های ابتدایی قرن بیستم است تماشا کنید. محله ببک بهترین جایی است که می‌توانید تنگه بسفر را در زیباترین حالت خود تماشا کنید. پس فرصت را از دست ندهید و حداقل یکی از وعده‌های غذایی‌تان را در استانبول، در رستوران‌های درجه یک این محله نوش جان کنید.

مثل برخی از ساختمان‌ها و کوچه‌های رنگارنگ زیبا در شهرهای کشور برزیل و حتی اسپانیا، شاهد کوچه و پله‌ها و ساختمان‌های رنگ‌شده در محله بالات هستیم.

یکی دیگر از محله های استانبول محله نیشان تاشی است.این خیابان که یکی از باکلاس ترین لوکس ترین محله های استانبول محسوب میشود، منطقه بسیاری از هنرمندان، بازیگران و افراد معروف و مهم ترکیه بوده که به خاطر رستوران ها و مراکز خرید بسیار و پشت سر همی که داشت، خیابانی معروف و پربازدید میان توریست ها و گردشگران تور استانبول شده.

دانشگاه استانبول در سال ۲۰۱۷ در یک تحقیق جامع با نظر سنجی از تعداد زیادی از ساکنان این شهر توانسته است مناطق ۳۹ گانه استانبول را از جهت شاخص‌های کیفیت زندگی مانند سطح بهداشت، آموزش، ترافیک، محیط زیست، زندگی اجتماعی و … رتبه‌بندی کند.

در میدان تکسیم که یکی از میدان‌های معروف استانبول است، نمادی از استقلال ترکیه به نام یادبود جمهوری قرار دارد. نمادی ارزشمند و شاخص که در سال ۱۹۸۲ توسط مجسمه‌ساز معروف ایتالیایی «پیترو کانونیکا» ساخته شده.

صبحانه در کافه پرایوتو و کافه ماورا، مقصدهای شکم گردی محله گالاتا است. موسیقی زنده و تجربه غذاهای خیابانی استانبول و نوشیدنی‌های خوشمزه ترک‌ها در محله گالاتا، توصیه فودبلاگرها به استانبول‌گردهای ایرانی است.

کایماکلی مشهورترین شهر زیرزمینی کاپادوکیا است و قدمت آن به دوره‌ی بیزانس برمی‌گردد.

بشیکتاش سه دانشگاه بزرگ را در خود جای داده است و تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه هم در آن مستقر است. داشتن محله‌‌ای آرام در کنار فروشگاه‌ها و مراکز بازی و سرگرمی به همراه زیبایی‌های رود بسفر، باعث شده است که خانه‌های این منطقه گران ترین خانه های استانبول باشند. قیمت آپارتمان در ببک استانبول که گران‌ترین محله در بشیکتاش است به چیزی حدود۴۰ هزار لیر در هر متر مربع می‌رسد.

بازار ادویه اگر عاشق آشپزی هستید یا دلتان برای عطرها و طعم‌های جدید می‌رود، بازار ادویه، یکی از جذاب‌ترین جاهای دیدنی استانبول برای شما خواهد بود. بازار ادویه استانبول، یکی از معروف‌ترین بازارهای این شهر است که شما را به دنیایی از عطر و طعم دعوت می‌کند. در اسم محله های ترکیه سراسر طول سال، بسیاری از سرآشپزان جهان، به بازار ادویه استانبول می‌آیند تا بهترین و باکیفیت‌ترین ادویه را برای غذاهایشان تهیه کنند. شما هم می‌توانید در این بازار قدیمی هر ادویه‌ای که می‌خواهید تهیه کنید. به جز ادویه، این روزها در این بازار انواع شیرینیجات خوشمزه استانبول مثل راحت‌الحلقوم و خوردنی‌های دیگر را نیز می‌توانید بخرید.

حمام خرم سلطان حمام خرم سلطان، دیگر جاذبه معروف و باشکوه استانبول است. اگر از افرادی که تا به حال به این شهر سفر کرده‌اند، درباره جاهای دیدنی استانبول بپرسید، قطعا یکی از مهم‌ترین مکان‌هایی که نام می‌برند، حمام زیبای خرم سلطان است.

این موزه در سال ۲۰۰۵ افتتاح شد و از آن زمان تا کنون هر روزه مورد بازدید تعداد زیادی از گردشگران و ساکنان ترکیه قرار می‌گیرد.

با شبکه گسترده مترو استانبول که بیش از ۷ خط فعال و هم‌چنین ده‌ها ایستگاه دارد، می‌توان به راحتی به شمال و جنوب و شرق و غرب این شهر تاریخی و دیدنی رفت و با هزینه کم از طریق خرید استانبول کارت، سفری امن و آسان را تجربه نمود.

اگر فکر می‌کنید که پارک ییلدیز یک پارک معمولی است، سخت در اشتباه هستید. پارک ییلدیز جزو باغ‌های سلطنتی محسوب می‌شود. این پارک یکی از قدیمی‌ترین پارک‌های استانبول است. همچنین آن را در لیست بزرگترین پارک‌های استانبول نیز قرار می‌دهند.


https://vazeh.com/n16042775/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%84%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87

هزینه زندگی در استانبول


استانبول یکی از بزرگ‌ترین شهرهای تاریخی و قطب اصلی گردشگری در ترکیه است. این شهر به دو منطقه اصلی آسیایی و اروپایی تقسیم‌شده و تعداد 39 محله اصلی دارد. هر یک از این محله‌ها نیز امکانات و ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد خود را دارند و به همین سبب، افراد بومی و غیربومی بر اساس کیفیت خدمات شهری و جاذبه‌های گردشگری، محله موردنظرشان را انتخاب می‌کنند. البته تا سال 2009 میلادی، استانبول تعداد 32 محله اصلی داشت، اما با توجه به افزایش جمعیت و توسعه خدمات شهری و امکانات رفاهی، تعداد محله‌ های استانبول به 39 محله اصلی افزایش‌یافته است؛ بدین‌صورت‌ که بیست‌و‌پنج محله در بخش اروپایی و چهارده محله در بخش آسیایی شهر استانبول قرار دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *